O româncă de 14 ani face furori la Vocea Spaniei Junior!

o romanca face furori la Vocea Spaniei Junior

O româncă face furori la Vocea Spaniei Junior, ea ajungând până în semifinale, cu șanse mari să câștige competiția. Flori Alexandra Cuţitaru, în vârstă de 14 ani, a impresionat deopotrivă membrii juriului, dar și publicul, cu piesa „Stone Cold, a americancei Demi Lovato, devenind astfel unul dintre concurenții favoriți.

„Eşti o minune!, a declarat David Bisbal, un superstar al muzicii spaniole, jurat al emisiunii. „Spectaculos!, a exclamat Melendi, un alt membru al juriului.

Încă de la „audiţiile pe nevăzute', Antonio Orozco, mentorul tinerei, a declarat despre Flori că e posibil ca ea să fie cea mai bună voce care s-a auzit vreodată la Vocea Spaniei Junior (La Voz Kids).

Flori a fost ultima concurentă acceptată în concurs, cu ea fiind complete echipele ce urmau să se dueleze.

Adolescenta cu voce de privighetoare e originara din din comuna Bistreţ (jud. Dolj) și de 5 ani locuieşte împreună cu familia sa în oraşul andaluz Almonte, din provincia Huelva.

La una dintre edițiile trecute ale concursului, Flori declara, cu o maturitate rar întâlnită la vârsta ei, că își apreciază mult părinții pentru că se sacrifică pentru ca ea să poată deveni într-o zi o cântăreaţă cunoscută. Tânăra spunea că lacrimile mamei ei o fac să muncească cu şi mai multă ardoare la împlinirea acestui vis frumos. „Ea îmi dă forţa necesară să merg mai departe', mai spunea Flori.

Citește și: