O româncă, cea mai frumoasă din Filipine și ambasador al păcii

Elizabeth Clenci, o frumusețe cu origini românești, a devenit Miss în Filipine

Elizabeth Durado Clenci, 26 de ani, este, de aproape două luni, una dintre cele mai adorate femei din Filipine. Din tată român și mamă filipineză, Elizabeth a cucerit în luna august unul dintre cele mai râvnite titluri de miss din Asia de sud- est. Popularitatea ei a explodat iar părinții nu-și mai încap în piele de mândrie.

Citește și: Probleme în Paradis pentru Salman Khan și Iulia Vântur

Până la 26 de ani, Elizabeth și-a văzut liniștită de pasiunea ei, muzica jazz, pe care a studiat-o intens. Frumusețea ei nu a rămas neobservată și un agent în căutare de manechine i-a propus să intre în lumea modellingului. Reticentă, Elizabeth a cerut sfatul părinților care i-au permis să-și încerce norocul. Au urmat castinguri peste castinguri, audiții grele pe care, din fericire, le-a trecut fără nici cel mai mic efort. Așa a ajuns românca să participe la unul dintre cele mai importante concursuri de miss din Asia de Sud Est, Miss BiniBining Pilipinas. Această competiție a fost rampa de lansare pentru multe frumuseți, una dintre ele care a ajuns Miss Univers, Pia Romero, în anul 2015.

A fost numită Ambasadorul Național al Păcii în Filipine

După câștigarea ccompetiției, Elizabeth a început să cunoască oameni importanți din statul filipinez care s-au declarat fascinați de frumuseea și finețea ei. La evenimentele la care a participat, l-a cunsocut și pe consilierul politic al președintelui filipinez Rodrigo Duterte. Acesta i-a propus româncei să devină Ambasadorul Național al Păcii în Filipine, o onoare acordată rar. Într-un interviu acordat recent, Elizabeth s-a declarat onorată că a primit această misiune și a spus că va face tot ce-i stă în putere ca să aducă mai aproape pacea în țara ei. 'Urmează multe călătorii, multe forumuri de discuții și evenimente dedicate păcii în țara mea. De altfel, când am câștigat concursul de frumusețe, am militat public pentru egalitate și înțelegere. Este crezul meu'.

Citește și: