O recunoști? A divorțat de actor și acum a renăscut!

cu-peruca-roz

Un divorț pare și este ceva înfricoșător, mai ales în acel moment. Dar dacă este singura cale de a ieși dintr-o situație fără ieșire, atunci e cea mai bună soluție. Iar pe termen lung apar și efectele bune, mai bune decât te-ai aștepta.

Așa par lucrurile și în cazul Ioanei Ginghină, care pare că a renăscut de când a spus 'adio' mariajului ei. S-a redescoperit pe ea însăși, a redescoperit lumea în care trăiește, pe care o privește cu alți ochi. Își dă voie să fie fericită și face totul pentru a fi.

Câte femei și-ar pune perucă roz, bluză cu sclipici și ar organiza o petrecere cu tema anilor 80? Noua Ioana Ginghină poate face asta și a făcut-o recent, bucurându-se și de participarea fiicei sale, care a ales pentru petrecerea atipică o perucă albastră.

Mamă și fiică s-au distrat de minune, după cum se poate vedea și într-un clip postat de vedetă o rețea de socializare.

Nini nu mai contează ce au sărbătorit cele două. Probabil viața și e de ajuns. Vedeta trece printr-o perioadă excelentă, ea revenind recent dintr-o vacanță petrecută în Grecia.

Vezi și Cura pe care o ține Ioana Ginghină în fiecare an, în această perioadă: 'După 3 zile de dietă, tot corpul meu renaște'

Citește și:

Prinţul George a împlinit 7 ani! Ducesa de Cambridge a publicat două portrete la aniversare. Cu cine seamănă prințul?

Kanye West recunoaște că vrea să divorțeze de KIm Kardashian. Au împreună patru copii