O nouă rușine pentru familia regală! Meghan Markle, în lacrimi! Fratele ei a fost arestat

parintii lui Meghan Markle vor veni la nunta

Veștile rele se țin scai de Meghan Markle. Ducesa de Sussex și familia ei continuă să fie în atenția presei și au reușit să facă din nou de râs casa regală britanică. Thomas Markle, fratele vitreg al Ducesei de Sussex, a fost arestat.

Thomas Markle, în vârstă de 52 de ani, a fost oprit de poliţişti lângă locuinţa sa din Oregon, iar aceştia au observat că bărbatul consumase alcool. El a fost reținut și dus în arest, iar mașina lui a fost ridicată, potrivit Daily Mail.

Nu este însă prima dată când Thomas Markle are probleme cu legea. În decembrie, el a fost acuzat că şi-a atacat logodnica, dar a negat totul.

 

Cu toate acestea, Meghan Markle nu e deloc apropiată de fratele ei și nu a mai vorbit cu el de ceva timp, deși acesta nu se sfiește să dea în presă declarații scandaloase despre sora lui.

Thomas Markle i-a trimis anul trecut o scrisoare prinţului Harry, chiar îniante de nunta acestuia,  în care îl avertiza că Meghan nu e femeia potrivită pentru el şi îl sfătuia să anuleze  căsătoria cu aceasta.

Și Kate Middleton a trecut printr-o asemenea rușine, anul trecut, când era însărcinată cu cel de-al treilea copil și suferea de grețuri matinale severe.  Unchiul ei, omul de afaceri Gary Goldsmith (52 de ani),  a fost arestat după ce și-a bătut cu brutalitate soția, Julie-Ann (47 de ani), în stradă,  când se întorceau din club.

Citește și: