O mai știți pe frumoasa procuroare Silvia Conti din serialul „Caracatița”? Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată acum

O mai știți pe frumoasa procuroare Silvia Conti din serialul „Caracatița”? Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată acum

 „Caracatița' a făcut furori în anii `90, perioadă în care celebrul serial a fost lansat și în România  Oamenii au fost rapid captivați de acțiunea și intrigile serialului „Caracatița', care în italiană era cunoscut sub denumirea „La Piovra'.

 

Printre actorii care au cunoscut succesul după ce au apărut în acest serial se numără Michele Placido, îndrăgitul comisar Corrado Cattani sau frumoasa actriță Patricia Millardet, care a interpretat rolul procuroarei curajoase și incoruptibile Silvia Conti.

Comisarul Corrado și frumoasa procuroare Silvia Conti formau un cuplu de excepție. În timp ce colegul ei de platou a rămas în atenția presei, fiind implicat în numeroase proiecte cinematografice, despre Patricia nu se mai știe mare lucru.

Patricia s-a mutat înapoi în Franța

Viața se pare că nu a fost deloc ușoară. Aceasta a renunțat la actorie în 2002, după ce a jucat în  filmul „Bello delle donne', întrucât, spun gurile rele, nu se mai bucura de mare succes. Potrivit La Repubblica, actrița a suferit în anul 2000 de o depresie puternică și a ales să se interneze într-o clinică. Însă, problemele ei nu s-au rezolvat, ba chiar s-au accentuat. Astfel, în septembrie 2002, Patricia a vrut să-și încheie socotelile cu viața și a încercat să se sinucidă în vila ei din Roma, luând o supradoză de barbiturice. Prietenii actriței au dezvăluit, la momentul respectiv, că Millardet tot le spunea că vrea să-și ia viața, dar nu au crezut-o.  Însă, Patricia a fost salvată, pentru că o ambulanță a ajuns imediat la casa ei și a fost dusă imediat la spital.

Patricia Millardet nu a avut noroc în dragoste

Cu toate acestea, Patricia a negat că a încercat să se sinucidă. Ea a explicat că producătorul serialului „Bello delle donne', Alberto Tarallo i-a sugerat să mai slăbească dacă vrea să mai joace în serial. Astfel, ea susține că a ținut o dietă drastică și din cauza ei   a leșinat. „Am ales în mod drastic să nu mai mănânc nimic, stomacul s-a închis, fumama foarte mult și făceam exerciții pe bicicletă. Într-o zi, am leșinat și un prieten care a venit în vizită s-a panicat și a chemat poliția. (…). Nu aveam niciun motiv să mă sinucid.Imi pasă de viața mea, am un iubit și abia mă întorsesem dintr-o vacanță în Maldive. Locuiesc în Romă și mă simt minunat', a declarat  Patricia.

Cu toate acestea, actrița a considerat că trebuie să facă o schimbare, astfel după ce mulți ani a trăit în Italia, ea a decis să se întoarcă de câțiva ani înapoi în Franța.

În privința vieții private, Millardet nu a avut noroc nici în dragoste. Ea s-a căsătorit cu Randy Casterman în 1989, de care ulterior a divorțat.

Citește și: