O mai știți pe actrița de telenovele Adamari Lopez? A fost înșelată și părăsită de soțul ei, un cântăreț celebru, chiar după o perioadă grea în care a luptat cu cancerul la sân

O mai știți pe actrița de telenovele Adamari Lopez? A fost înșelată și părăsită de soțul ei, un cântăreț celebru, chiar după o perioadă grea în care a luptat cu cancerul la sân

Celebra actriță Adamari Lopez a devenit cunoscută în toată lumea pentru rolurile ei de succes din telenovelele „Prietene și Rivale (Amigas y Rivales), Pisica Sălbatică (Gata Salvaje) sau „Aventurera”. Deși au trecut mai bine de 20 de ani atunci și a fost diagnosticată cu cancer, aceasta este neschimbată și arată spectaculos la 47 de ani.

 

În ciuda faptului că de cele mai multe ori era unul dintre personajele negative, aceasta a reușit să cucerească inima tuturor, având roluri incredibile în telenovele de succes ce au fost urmărite și de români cu sufletul la gură, precum „Dragoste nebună” sau „Pisica sălbatică”. Puțină lume știe însă că celebra actriță, originară din Puerto Rico, a avut o relație de șapte ani cu Luis Fonsi, interpretul hitului „Despacito”, videoclipul cu cele mai multe vizualizări pe Youtube. Cei doi au și fost căsătoriți timp de patru ani din 2006 până în 2010.

A părăsit-o într-un moment greu al vieții ei

Însă, viața ei pare să fie mai ceva ca o telenovelă.  Artistul Luis Fonsi a înșelat-o în una dintre cele mai grele perioade din viața ei: abia își revenea după o perioadă grea în care a luptat cu cancerul la sân, boală care i-a răpit și mama. Lopez a povestit că soțul ei a părăsit-o într-un moment dificil, pentru că nu a vrut să lupte alături de ea, iar artistul a anunțat-o prin telefon că mariajul lor s-a terminat.

Adamari a demonstrat însă că este o femeie puternică și a trecut cu capul sus peste aceste încercări grele ale vieții. Ea a reușit să învingă cancerul și astăzi este implicată în diverse activități caritabile ca  ambasadoare a luptei împotriva cancerului la sân.

Se pregătește din nou de nuntă

După despărțirea de Luis Fonsi, actrița a reușit să-și găsească din nou dragostea. Ea formează din 2011 un cuplu cu dansatorul spaniol, Toni Costa, iar cei doi își fac acum planuri de nuntă. În plus, ei au împreună o fetiță superbă, în vârstă de trei ani, după ce Adamari a devenit mămică pentru prima dată la vârsta de 44 de ani.

Însă, deranjat de tot ce s-a scris în presă despre el și de faptul că și-a părăsit soția după ce a fost diagnosticată cu cancer,  Luis Fonsi a negat tot și a făcut publică o scrisoare în care a vorbit deschis despre despărţirea şi boala fostei sale soţii, Adamari Lopez.

Artistul a negat acuzațiile, spunând că a fost 100% alături de soția lui

„Am îndurat şi am tăcut pentru că am fost un cavaler. De această dată, tăcerea mea ar fi o eroare. Iau pentru prima şi singură dată cuvântul. Povestea care a fost spusă, foarte dramatică şi convenabilă, nu doar că este incompletă, dar nu este nici măcar aproape de adevăr.

Sunt descris un bărbat lipsit de sentimente, care îşi abandonează soţia, în mijlocul luptei pentru învingerea bolii. Eu nu sunt acea persoană. Ce s-a spus este o dovadă de lipsa de respect faţă de mine ca om, faţă de iubita mea, de fiica mea şi toată familia.

Când, în 2005, Adamari Lopez, femeia pe care o iubeam, a fost diagnosticată cu o tumoră malignă la sân, mi-am pus viaţa pe pauză. Înregistrări, discuri, concerte, toate au rămas pe loc. M-am simţit dignosticat cu aceeași boală.

M-am dedicat 100% timpului petrecut alături de ea, pentru a reuşi să o încurajez, pentru a sărbători fiecare mică lupta câştigată cu boala, pentru a-i da toată dragostea mea.

Am îndurat şi am tăcut pentru că am fost un cavaler, din respect pentru ea şi pentru ceea ce am trăit împreună, din respect pentru mine. Lovitură după lovitură, interviuri după interviuri, într-o formă extrem de crudă şi insesnsibilă, au fost spuse lucruri care nu s-au petrecut, de fapt, niciodată.

Am fost primul martor al fiecărei schimbări din viaţa ei, fiindu-i sprijin, iubind-o.  Au fost nişte luni intense, dificile, dar într-un fel cumva magic aceeaşi situaţie ne-a legat mai mult ca pereche.

Împreună, am învins. Eu am fost alături de ea, pe tot parcursul tratamentului. Am avut grijă de ea şi i-am curăţat rănile. Acest război l-am dus şi l-am câştigat împreună. Cu dragoste, răbdare, dedicaţie şi respect. M-am căsătorit cu ea apoi, în 2006, îndrăgostit de o femeie frumoasă, pe atunci vindecată deja de cancer.

Nu te mai doresc ca femeie…. Aceste cuvinte nu au ieşit niciodată din gura mea. Cum este posibil ca un bărbat să îi spună iubitei sale, femeia pe care o iubeşte, că nu o doreşte şi, la câteva luni mai târziu, să se însoare cu ea?

Oare, sunt singurul care îşi dă seama că nu are logică? Când am decis să ne despărţim şi să divorţăm, trecuseră deja patru ani de când ea se vindecase de cancer.

Tot ce am făcut am făcut din iubire! Divorţul nu este un delict. În unele cazuri, dragostea durează, în altele, se termină. Nu se poate ignora ce simte o persoană. Am căutat ajutor profesional, am vorbit mult cu părinţii mei.

Mi-am dat seama că mariajul nostru nu avea niciun viitor. Am spus tot adevărul. Despre sentimente, despărțire sau divorţ nu se discută într-o zi, nu se discută la telefon”, a scris indignat Luis, într-o scrisoare făcută publică în 2013.

 

Citește și:

Loading...