O mai știi pe Pisi din „Inimă de Țigan”? Cum arată acum actrița Dana Hauer

O mai știi pe Pisi din „Inimă de Țigan”? Cum arată acum actrița Dana Hauer

O mai știi pe Pisi din „Inimă de Țigan'?  Actrița Dana Hauer a devenit cunoscută după ce a apărut în 2007  în telenovela românească „Inimă de țigan', difuzată de Acastă TV. Dar iată cum arată acum în postura de mămică fericită.

Celebra blondă a interpretat rilul lui rolul lui Pisi, o tânără fițoasă care avea o relație cu un bărbat mai în vârstă, Gigi Dumbravă, jucat de Florin Zamfirescu.

Dana Hauer s-a mutat la Râmnicul Vâlcea

Deși apariția în serial i-a adus notorietate, Dana a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și a încercat să se reprofileze. Ea a făcut cursuri de machiaj, s-a mutat la Râmnicul Vâlcea,  s-a măritat, iar anul trecut a devenit mămică. Pisi are un băiețel superb de care este foarte mândră.

Mai mult, actrița a venit pentru prima dată într-o emisiune cu copilul ei, la „Vorbește lumea', unde a fost așteptată de Adela Popescu și Cove cu flori și tort, pentru a sărbători ziua ei de naștere. Dana a împlinit 34 de ani și deși a mai pus pe ea câteva kilograme și  nu mai are silueta trasă prin inel, care a consacrat-o în „Inimă de țigan', ea pare mai fericită ca oricând.

„Sunt fericită și împlinită. Am un copil minunat și un bărbat care mă iubește și mă respectă”, spune Dana.

Citește și: