Ei bine, în viața reală actrița Barbara Mori, ce a interpretat-o pe Rubi nu e deloc așa, ea întreținându-se singură încă de la o vârstă fragedă. Actrița din Uruguay, ce are origini japoneze, s-a născut pe 2 februarie 1978. Părinții ei au divorțat când ea avea doar trei ani și întreaga copilărie și-a petrecut-o între Mexic și Uruguay, iar de la vârsta de 12 ani s-a stabilit, într-un final în Mexic.

BArbaraaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

 

Aceasta a început să lucreze de la vârsta de 14 ani, când era încă în liceu, ca ospătăriță în pizzeria tatălui ei, unde într-o zi a fost remarcată de un reprezentant al unei agenții de fotomodele, ce i-a propus să pozeze ca model. Astfel, la doar 17 ani a plecat să locuiască cu verii ei și era independentă financiar. La 19 ani, l-a cunoscut pe actorul Sergio Mayer cu care a rămas însărcinată, în timp ce filma la telenovela „Mirada de Mujer”, însă a reușit să-și ascundă burtica de camerele de filmat, fiind filmată mai mult la față, iar telespectatorii nici nu și-au dat seama că este gravidă.

Barbara Mori a fost diagnosticată la 29 de ani cu cancer de col

Cu toate acestea, Barbara susține că mereu a visat să devină o mamă tânără, iar pentru a petrecere cât mai mult timp cu fiul ei, Sergio, aceasta îl lua cu ea pe platourile de filmare. Băiatul ei se pare că și-a moștenit mama atât în frumusețe, cât și în gândire. Așa se explică faptul că și el a devenit tată la doar 18 ani, frumoasa actriță devenind bunică la vârsta de 38 de ani.  Sergio s-a iubit cu un fotomodel brazilian, Natalia Subtil, care este cu 10 ani mai mare decât ea și aceasta a rămas însărcinată, însă cei doi s-au despărțit înainte ca fetița lor, Mila, să se nască, dar ei au decis să o crească împreună.

Înainte să devină o bunică fericită, Barbara Mori a trăit spiama vieții ei. La doar 29 de ani a fost diagnosticată cu cancer de col. Din fericire, ea a reușit să-l depisteze din timp, întrucât și mama și mătușa ei au suferit de această afecțiune, reușind astfel să-l trateze. După ce a descoperit că el bolnavă, ea a urmat un stil de viață mai sănătos. De asemenea, ea a creat o fundație, „Amor Infinito”, care ajută copiii bolnavi de cancer îndeplinindu-le dorințele și a inițiat numeroase campanii de conștientizare a cancerului. Mai mult, în 2015 aceasta și-a tăiat părul și i l-a donat unei femei bolnave de cancer.

Citește și: Beren Saat, interpreta sultanei Kösem, a vorbit despre tragedia prin care a trecut: ”El a plecat de la mine, m-am dus la culcare și câteva ore mai târziu l-am văzut la morgă…”