”O iubire neașteptată”, amor ca la Bollywood

O iubire neașteptată ca la Bollywood

Ria Parkar este favorita Bollywood -ului, cetatea indiană a filmului. Este admirată de toți, frumoasă și inaccesibilă, poreclită ”Prințesa de gheață”. Totul pare să-i meargă bine până când ajunge să fie centrul unui scandal de presă. Momente dureroase din trecutul ei ajung să fie expuse publicului.

Între Bollywood și Chicago

Plecarea la Chicago pentru a participa la nunta verișorului ei pare să fie o soluție de moment la impasul prin care trece. Nu doar că va scăpa de atenția nedorită a jurnaliștilor de la Bollywood, dar va fi înconjurată cu dragoste de familia ei.Totuși, va avea de înfruntat o altă problemă. Acolo îl va reîntâlni pe Vikram Jathar, iubitul ei din adolescență. Se cunoscuseră în copilărie pe când Ria își petrecea vacanțele de vară la Chicago. Deveniseră cei mai buni prieteni și, apoi, iubiți. Dar hotărârea fetei de a-l părăsi pentru a urma o carieră la Bollywood îi va frânge inima lui Vikram. Dar el nu știe secretul dureros care a făcut-o să ia această cale. Prima reîntâlnire dintre cei doi este una cu scântei. Oare vor reuși să se împace? Dacă da, cum va fi viața lor – un du-te vino între India și America?

Află răspunsul la aceste întrebări și citește o poveste de dragoste și pasiune explozivă, cum doar în filmele de la Bollywood ai mai văzut în ”O iubire neașteptată”, de de Sonali Dev. Cartea va apărea pe 19 august și va putea fi cumpărată la toate punctele de difuzare a presei în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.