O frumusețe de fată! Fiica Adelinei Pestrițu va împlini doi ani. Cum arată acum Zeny

O frumusețe de fată! Fiica Adelinei Pestrițu va împlini doi ani. Cum arată acum Zeny

Fiica  Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Steblea  va împlini în curând doi anișori. Dulcică și cu niște ochi suerbi albaștri, Zenaida s-a transformat într-o frumusețe de fată, iar părinții ei se mândresc tare mult cu ea.

Zenaida Maria a fost un copil foarte dorit de părinții ei, drept dovadă Adelina Pestrițu și soțul ei au grijă să nu-i lipsească nimic fiicei lor și petrec foarte mult timp cu ea.

Pe 3 august,  Zeny va împlini doi anișori, iar Adelina și Virgil vor să-i facă cel mai frumos cadou, un frățior sau o surioară. Micuța a luat ce e mai frumos de la părinții ei și e adorabilă, iar fosta prezentatoare TV postează adesea imagini cu fiica ei care zici că e o păpușică.

 

„Fiecare zi alături de fetita mea este echivalentul multor ore de sport în sala de fitness. Uneori o asemăn cu o furnicuță mereu în miscare. Dansăm, cântam, citim, ne jucam cât este ziua de lungă”, a spus Adelina  la descrierea unui filmuleț cu fiica ei.

„De când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți”, a povestit Adelina.

 

Citește și: