Una dintre fiicele Jessicăi Alba e bucățică ruptă din mama sa. Actrița va naște un băiat dintr-o clipă în alta

Jessica Alba copii

Jessica Alba e o mămică fericită la cei 36 de ani ai săi. În câteva săptămâni va aduce pe lume primul său băiețel. Iar cele două fetițe pe care le are sunt una mai frumoasă decât celalaltă. Iar cine și-ar fi dorit să vadă cum arăta Jessica în tinerețe se poate uita la una dintre fetele ei, Honor, care îi seamănă leit.

 Homor are nouă ani și a moștenit surâsul mamei, ochii ei, părul și întreaga mimică, după cum se poate vedea din fotografiile postate de actriță pe contul său de Instagram. Bonus, are și o gropiță adorabilă într-un obraz.

Jessica Alba fete

Sora ei, Haven, de șase ani, pare să-i semene mai mult tatălui său, Cash Warren. Pletele roșiatice nu se știe însă de unde le-a moștenit.

Jessica Alba familie

 Ce frapează însă este înălțămintea actriței, destul de înaltă pentru o sarcină atât de avansată. Soțul ei, însă, o ține strâns de mână, așa că e exclus vreun accident.

 De remarcat e și faptul că, cu voie sau nu, Jessica și soțul ei sunt asortați. El poartă încălțăminte sport de culoare roșie, în aceeași nuanță cu cea a jachetei lungi îmbrăcate de soție.

 Deși e o mămică cu normă întreagă, deși e o actriță de succes, Jessica Alba găsește timp să facă și acte caritabile. Ea face parte din Consiliul de directori al unei fundații care, anul acesta, a ajutat 150.000 de copii din Los Angeles. Din aceeași fundație fac parte și Nicole Richie, Rachel Zoe sau Julie Bowen.

Foto: Instagram/Northphoto

Vezi și Jessica Alba – ce mănâncă de arată atât de bine

Citește și:

Loading...