Realitatea era însă că bebelușul nu era al său, iar Marina, de 31 de ani, știa asta.

Inițial și-a anunțat soțul că vor avea o fetiță. Au plâns amândoi la telefon, pentru că nu primești o astfel de veste în fiecare zi.

I-a spus soțului că bebelușul a murit

Ce a urmat, însă, întrece orice așteptare. Marina mințise inclusiv legat de sexul copilului. După ce a născut, și-a anunțat soțul, cu lacrimi în ochi, că fetița lor murise la naștere. Lesne de înțeles prin ce durere a trecut Steven.

În realitate, Marina dăduse copilul unor prieteni din Texas, care își doreau și nu puteaun avea. Pentru că, între timp, totul a ieșit la iveală, aceștia au povestit că au și plătit pentru bebeluș. Marina neagă însă că ar fi și bani implicați.

Cazul este investigat în prezent, Marina riscând închisoarea.

Steven, adoptat în copilărie, vrea custodia copilului

Cât despre Steven, acesta știe că singurul lucru corect pe care îl poate face pentru băiețel e să obțină el custodia și să-l crească așa cum ar face-o cu propriul fiu. În acest sens, a deschis un cont în care așteaptă să primească donații de la cei impresionați de povestea sa. Are nevoie de bani, pentru că lupta în justiție va fi una lungă.

Leo, băiețelul născut în februarie, se află în prezent în custodia statului, dar timpul trece și Steven, el însuși înfiat, știe ce important este să crească alături de părinți – chiar și unul, el fiind în przent în dovorț de Marina. Acesta a povestit că nu ar fi ajuns omul care este în prezent dacă nu ar fi fost adoptat.

Apoi, se mai pune și problema Ce ar fi făcut Marina dacă prietenii ei nu doreau copilul? Unde ar fi ajuns acesta, pe mâinile cui?.

Vezi și N-avea nicio șansă să se nască, dar minunea s-a întâmplat! Povestea emoționantă a unei fetițe născute din sperma congelată a tatălui bolnav de cancer|GALERIE FOTO

Citește și: