Când obsesia pentru o viață sănătoasă și neștiința pot face victime. Ce a putut să facă o femeie din China și cu ce efecte e incredibil!

si-a injectat suc de fructe

Din dorința noastră de a duce o viață sănătoasă, putem ajunge să facem lucruri chiar extrem de periculoase pentru organismul nostru. Mai ales când aceasta este combinată cu neștiința, informarea din surse deloc credibile, se poate ajunge la situații limită.

A pățit-o o femeie din China, care a ajuns la spital în stare gravă după ce și-a injectat singură suc de fructe.

Femeia în vârstă de 51 de ani își administrase o injecție intraveneasă constând în sucul a peste 20 de tipuri de fructe, au povestit medicii din provincia Hunan, unde a fost tratată femeia.

A ajuns direct la Urgențe, cu mâncărimi groaznice ale pielii și temperatură care urca neîncetat, fiind dusă la Terapie intensivă, cu probleme la nivelul ficatului, rinichilor, inimii și plămânilor.

Cinci zile medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o restabili. În final, au reușit, spre norocul femeii.

Pacienta nu a spus de unde i-a venit această idee, dar e clar că a considerat că sucul de fructe, natural, nu îi poate face decât bine. Iată că, administrat în mod necorespunzător, acesta se poate dovedi extrem de periculos.

Vezi și Incredibil ce a pățit o femeie la plajă! A lovit-o un val și viața ei s-a transformat în coșmar

Citește și: