O femeie a fost condamnată la 7 zile de închisoare pentru refuzul vaccinării copilului ei

O femeie a fost condamnată la 7 zile de închisoare pentru refuzul vaccinării copilului ei

Refuzul vaccinării băiatului ei de 9 ani, mai precis nerespectarea unui ordin judecătoresc care specifica asta, a dus la arestarea și condamnarea la 7 zile de închisoare a unei femei de 40 de ani din Michigan. Rebecca Bredow, mamă a doi copii, agrease, în urma unei discuții cu tatăl copilui, să îi facă vaccinul copilului, însă ulterior s-a răzgândit.

Fostul ei soț a primit acum custodia temporară a băiețelului, în timp ce instanța a acuzat-o pe americancă de sfidare a Curții și a condamnat-o la șapte zile de închisoare, scrie BBC.

Citește și: Medic pediatru: „Din păcate, la noi trebuie să moară cineva ca să ne convingă să ne vaccinăm copiii'

„Înțeleg că vă iubiți copilul. Dar cred că nu înțelegeți că acest copil are doi părinți, iar tatăl are și el un cuvânt de spus. Evident, nu vă pasă de lege, din moment ce ați încălcat ordinul judecătoresc, cu care tot dumneavoastră ați fost de acord. Avocatul dumneavoastră a semnat acel act de consimțământ pentru vaccinarea copilului', a declarat judecătoarea Karen McDonald.

Femeia spune că își asumă responsabilitatea pentru decizia ei și susține că vaccinarea este împotriva credințelor ei religioase.

Captură foto: wgntv.com

Captură foto: wgntv.com

„Sunt o mamă iubitoare căreia îi pasă de copiii ei, de sănătatea și de bunăstarea lor… Nu știu cum aș reacționa dacă copilul meu ar fi vaccinat obligatoriu. Prefer să stau în spatele gratiilor, decât să cedez pentru un lucru în care nu cred', a declarat Bredow.

Judecătoarea a motivat că femeia are un istoric bogat în ceea ce privește deciziile luate fără consimțământul fostului ei soț în ceea ce-i privește pe copiii lor. Prin urmare, bărbatul a căpătat acum custodia băiatului de 9 ani, care va fi vaccinat corespunzător de specialiști.

Sursa foto: Oakland County Jail