Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, își luase concediu o săptămână și, în tot acest timp, s-a jucat non-stop. Singurele momente când lăsa telefonul din mână erau când dormea.

După câteva zile, a început să aibă mari dureri la mâna dreaptă. A continuat însă să se joace. În cele din urmă, nu și-a mai putut mișca degetele, acestea rămânând blocate în poziția în care ținuse telefonul.

În cele din urmă, a ajuns la spital, unde medicii i-au dat diagnosticul de tenosinovită, o inflamare a tendoanelor. Această boală se instalează atunci când mâna este folosită în mod exagerat, iar mișcările sunt aceleași, repetitive.

Din fericire, paralizia nu a fost decât temporară, trecând după administrarea unui tratament.

Oricât de ciudat ar părea, nu este primul caz de acest tip. Anul trecut, tot în China, o femeie și-a pierdut temporar vederea la un ochi, tot după utilizarea excesivă a telefonului mobil, iar un bărbat a paralizat, tot temporar, la toate membrele, după ce a stat două zile cu telefonul în mână.

Vezi și Înfiorător! S-a dus la spital pentru o operație pe coloană și a rămas fără un rinichi sănătos. Cu ce l-a confundat medicul

Citește și: