Dramă! O faimoasă actriță a anunțat că are cancer la sân. A făcut istorie în serialul Seinfeld

Dramă! O faimoasă actriță a anunțat că are cancer la sân. A făcut istorie în serialul Seinfeld

A câștigat recent un nou premiu Emmy (cel de-al șaselea consecutiv) pentru serialul de mare succes în care joacă, 'Veep' iar astăzi bucuria succesului- de care spunea că nu se mai satură- a fost umbrită de o veste devastatoare. Faimoasa Julia Louis-Dreyfus, 56 de ani, cunoscută publicului din România mai ales datorită serialului Seinfeld- care e difuzat chiar și în prezent în țara noastră- a anunțat pe contul ei de socializare că suferă de cancer la sân.

Citește și: 5 pași obligatorii la un consult dermatologic

Nici măcar astăzi, la primirea cumplitei vești, actrița, adorată pentru optimismul și pofta de glume, nu s-a dezis.Una din opt femei face cancer la sân. Azi, eu sunt aceea', a scris ea într-un mesaj emoționant pe Instagram. Partea bună este că am cel mai bun grup de sprijin , adică prietenii mei și familia. În plus, am și o asigurare fantastică de sănătate. Partea mai puțin plăcută e că nu toate femeile sunt atât de norocoase', a completat actrița.

Starurile de la Hollywood au asaltat-o cu mesaje de încurajare

Cu o avere de peste 200 de milioane de dolari, Julia Louis-Dreyfus este una dintre cel mai bine cotate actrițe la ora actuală, în ciuda pauzei lungi după succesul cu serialul Seinfeld, unde a jucat rolul șturlubaticei Elaine Benness. Succesul fulminant se datorează  serialului Veep, pe care îl și produce și în care are rol principal. Astăzi, după ce a anunțat vestea atât pe Twitter cât și pe Instagram, vedeta a primt mesaje publice d eîncurajare din partea a zeci de staruri din show biz. S-a remarcat însă cel al colegei sale de breaslă Christina Applegate (faimoasă pentru rolul fiicei lui Al Bundy, Kelly, din serialul 'Familia Bundy') care a făcut în urmă cu trei ani o dublă mastectomie, din același motiv. 'Julia, caută-mă. Hai să stăm de vorbă', i-a scris Applegate lui Dreyfus.

Citește și: