O dragoste neașteptată de Mary Balogh. Vicontele părăsit are un noroc neașteptat

O dragoste neașteptată de Mary Balogh

O dragoste neașteptată de Mary Balogh face parte din seria ”Clubul Supraviețuitorilor”. În acest volum vom afla povestea lui Flavian, viconte de Ponsonby. După ce este părăsit de logodnică, îi este foarte greu să mai creadă într-o nouă dragoste.

O dragoste neașteptată este ultimul lucru la care spera. Flavian se întoarce rănit din războiul napoleonian doar pentru a afla că a fost părăsit de logodnică. După ce-i frînge inima, femeia încearcă să se întoarcă la el și toată lumea crede că se vor împăca. Doar Flavian fuge îngrozit. Nu-i vine să creadă când găsește cea mai încântătoare și sensibilă tânără.

Citește și: ”O altfel de ducesă” de Mary Balogh, un roman de dragoste… comic

O dragoste neașteptată pentru amândoi

Agnes Keeping nu a fost îndrăgostită niciodată și nici nu-și dorește. Totuși, atunci când îl întâlnește pe carismaticul Flavian, își pierde capul. Îl iubește nebunește și acceptă cererea lui pripită în căsătorie. Atunci când Agnes descoperă că propunerea nu era decât o formă de răzbunare pe fosta logodnică, încearcă să fugă. Dar Flavian nu are nici cea mai mică intenție să o lase să plece pe viitoarea lui soție, mai ales că deja s-a îndrăgostit pe neașteptate de ea.

Citește ”O dragoste neașteptată” de Mary Balogh și vei afla deznodământul acestei povești de dragoste inedite. Cartea apare vineri, 12 iunie, în colecția Cărți Romantice a Editurii Litera.

Citește și: ”Dorința”, de Mary Balogh – dragostea în vremuri tulburi

Sursa foto: 123rf.com