O celebră actriță face dezvăluiri cutremurătoare. Tatăl ei a abuzat-o în mod repetat când avea doar 14 ani

O celebră actriță face dezvăluiri cutremurătoare. Tatăl ei a abuzat-o în mod repetat când avea doar 14 ani

Actrița Sally Field face dezvăluiri cutremurătoare la scurt timp după moartea celebrului actor Burt Reynolds, care s-a stins din viață pe 6 septembrie. Aceasta a povestit drama prin care a trecut în adolescență și a ținut-o secretă până acum pentru a nu-l răni pe regretatul actor, care spunea despre ea că a fost iubirea vieții lui.

 

Sally urmează să-și publice memoriile,  ‘In Pieces’, luna aceasta, pe 18 septembrie, iar ea i-a dedicat câteva pagini legendarului actor Burt Reynolds, cu care a trăit o frumoasă poveste de iubire timp de cinci ani, când au jucat împreună în filmul „Smokey and the Bandit'. Însă, aceasta face dezvăluiri dureroase și despre drama prin care a trecut când era doar o adolescentă.

Sally Field, celebră pentru rolurile din filme de succes precum  „Forrest Gump' sau „Mrs. Doubtfire', vorbește în memoriile ei despre faptul că  a fost abuzată sexual de tatăl vitreg la vârsta de 14 ani și a fost nevoită să facă un avort  în Mexic, trei ani mai târziu. Actrița a precizat că nu a vorbit până acum despre asta, pentru a nu-l răni pe Burt Reynolds, pentru că acesta ar fi suferit foarte tare când ar fi citit dezvăluirile pe care le face.

Citește și: Draga Olteanu-Matei, de nerecunoscut la 85 de ani! Marea actriță a slăbit foarte mult. De ce s-a retras la Piatra Neamț și de ce boală suferă

Sally va publica detalii neștiute din viața lui Burt

 

Tatăl vitreg care a abuzat-o era poreclit Jacko și obișnuia să o cheme în dormitorul său. „Ar fi fost mult mai simplu dacă aș fi simțit ceva, dacă jacko ar fi fost altfel decât crud și înspăimântător. Ar fi fost minunat dacă nu s-ar fi întâmplat', a povestit actrița.

 

Sally, acum în vârstă de 71 de ani, a declarat că a tăcut atâta timp cu privire la abuzuri pentru că „nu știa că are o voce'. Sally Field și-a deschis sufletul cu mulți ani mai târziu, în fața mamei sale, care a murit de cancer.  Potrivit Daily Mail, Sally i-a povestit mamei sale că nu a fost un incident singular, ci o serie de evenimente neplăcute din adolescența sa.

Starul a mărturisit chiar că se bucură că Burt Reynolds, care a murit pe 6 septembrie, nu va putea să citească niciodată cartea ei, mai ales că publică detalii neștiute despre relația lor și despre el , cum ar fi că în timpul filmărilor de la „Smokey' acesta lua un cocktail de medicamente foarte periculos, format din Percodan (care este considerat și un substituent al heroinei), Valium și sedative  barbiturice

 

Citește și: