Îndrăgita actriță mexicană a fost prinsă furând haine dintr-un magazin din San Antonio,  Texas, potrivit poliției. Cunoscută și sub numele de Danielle Stefani Arellano, starul mexican lua hainele de pe umerașe și le băga direct în geantă. Ea ar fi furat bunuri în valoare de 750 de dolari.

Daniela Castro nu avea antecedente penale

Potrivit New York Post, actirța în vârstă de 52 de ani, care a jucat și în telenovela „“Me Declaro Culpable” (n.r.-Mă declar vinovată), ar fi plătit pentru câteva produse la casă, însă nu și pentru cele pe care le-a băgat în geantă.

Oamenii legii au recuperat de la ea trei perechi de pantaloni, un pulover, o fustă și un articol sportiv. Polițiștii au mers după ea în parcare, au dus-o la secție și au arestat-o. Nu se știe deocamdată de ce actrița a recurs la un astfel de gest, având în vedere că își permite  să-și cumpere chiar și haine mai scumpe.  Faimoasa actriță, celebră mai ales pentru rolurile negative din telenovele, a fost ulterior eliberată, pentru că delictul a fost unul minor și actrița nu avea antecedente penale. Ea a promis judecătorului că nu va mai recurge la astfel de gesturi, însă unele publicații susțin că celebra actriță ar fi cleptomană. După incident, Daniela Castro a mărturisit că a avut loc o confuzie, fără a da alte detalii.

Cu toate acestea, în urma delictului Daniela Castro riscă să-și piarda viza de turistă pentru Statele Unite și ar putea să fie declarată persoana non-grata.

 

Citește și: