O actriță celebră și-a șocat fanii. Îi dă fiicei ei de doar trei ani să bea vin în fiecare vineri. Respectă acest obicei din ziua în care micuța s-a născut

O actriță celebră și-a șocat fanii. Îi dă fiicei ei de doar trei ani să bea vin în fiecare vineri. Respectă acest obicei din ziua în care micuța s-a născut

Mila Kunis și Ashton Kutcher își țin viața de familie departe de ochii presei șia publicului, însă actrița a șocat recent cu niște dezvăluiri făcute de aceasta despre fiica ei.

 

Frumoasa șatenă își promovează noul film „A Bad Mom Christmas', care urmează să fie lansat în cruând pe ecrane, iar aceasta a dezvăluit astfel că nu este întotdeauna o mamă bună nici măcar în viața reală.

Într-un interviu pentru revista „Extra', Mila, mamă a doi copii, a recunoscut că îi dă vin fiicei sale, în vârstă de doar trei ani, Wyatt, în fiecare vineri, dar din motive… religioase, spune ea.

Citește și: Gabriela Cristea împlinește astăzi 43 de ani. Tavi Clonda i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste. Te topești

Și fiul ei, Dimitri, în vârstă de 1 an, îi dă vin în fiecare vineri

Actrița, în vârstă de 34 de ani, spune că ea și Ashton Kutcher (39 de ani), organizează o masă de Șabat în fiecare vineri, o sărbătoare evreiască la care se obișnuiește să bea vin.

„Sărbătorim Șabatul în familia noastra. La Șabat, avem degustare de vin. De când s-a născut, fiica mea are voie să bea și ea puțin vinerea…În diminețile de vineri cum se trezește spune: „E vineri. Am voie să beau vin'', a povestit Mila. Jurnaliștii de la revista menționată susțin că actrița păstrează acest obicei și în cazul fiului ei, în vârstă de doar un an, Dimitri.

Ashton și Mila s-au căsătorit în 2015, însă ei s-au cunoscut încă din 1998 când au jucat amândoi în sitcomul ’70s Show’, când Ashton avea 19 ani și Mila, doar 14 ani. „Cred că am fost primul băiat care a sărutat-o. A fost foarte ciudat. Întrebam dacă nu e ilegal. Chiar a fost ciudat. Avea doar 14 ani! Era ca o soră pentru mine. Am vrut apoi să mă asigur că e OK', a povestit Ashton între-un interviu mai vechi, precizând că la început nu s-a simțit atras de ea, pentru că o considera prea mică pentru el.

Citește și: