O actriță celebră a fost arestată pentru violență domestică

O actriță celebră a fost arestată pentru violență domestică

Celebra actriță Heather Locklear,  în vârstă de 56 de ani,  ce a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolurile ei din „Melrose Place', „Ally McBeal'  sau 'Dinastia',a fost arestată, duminică noaptea, de poliţia din Los Angeles, actriţa americană fiind acuzată de violență domestică și pentru că a atacat un om al legii.

 

Poliția a mers la reședința actriței din Thousand Oaks, California, duminică noaptea, după ce cineva a acuzat-o de violență domestică. În timpul arestării, Heather a devenit agresivă și atacat un polițist.

Și-a bătut iubitul

Potrivit apelului la numărul de urgență 911, fratele actriței a mers în vizită la această și a văzut-o bătându-se cu iubitul ei. Fratele a sunat la poliție, iar oamenii legii susțin că iubitul avea urme vizibile de violență pe el. Aceștia au decis să o rețină pe actriță, iar aceasta a devenit agresivă. După ce i-au pus cătușele, ei au dus-o la spital.  Starul, în vârstă de 56 de ani, a avut probleme în trecut cu abuzul de stupefiante și a fost prinsă conducând sub influența drogurilor.

Acesta nu este primul incident în care este implicată actriţa americană. În septembrie 2008, Heather Locklear a fost arestată în oraşul Montecito, la 150 de kilometri la nord-vest de Los Angeles. Poliţia a găsit maşina actriţei parcată pe marginea autostrăzii, blocând parţial una dintre benzi. Testele la care a fost supusă actriţa au relevat prezenţa în sânge a unor medicamente eliberabile doar pe bază de reţetă medicală. În 2010, a fost din nou arestată după ce a fugit de la locul unui accident minor pe care l-a provocat.

Citește și: