Nuntă surpriză în showbizul românesc. Diana Dumitrescu s-a căsătorit,  în mare secret. A îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Primele imagini de la nuntă

Nuntă surpriză în showbizul românesc. Diana Dumitrescu s-a căsătorit,  în mare secret. A îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Primele imagini de la nuntă

Diana Dumitrescu s-a căsătorit,  în mare secret. Diana Dumitrescu și iubitul său, Alin Boroi, au decis să facă marele pas și să se căsătorească. Actrița, în vârstă de 34 de ani, a îmbrăcat din nou rochia de mireasă și a devenit doamna Boroi, după ce și-a unit destinul de cel al lui Alin, bărbatul care îi este alături de trei ani.

Frumoasa actriță a postat pe Instagram imagini de la nunta ei, care s-a  desfășurat în aer liber, iar cadrul a fost aranjat în stilul specific românesc tradițional. Dacă ținuta mirelui a fost una nonconformistă, în care a îmbinat o pereche de blugi și o ie tradițională, rochia Dianei a fost de-a dreptul spectaculoasă. Ea a ales o rochie de mireasă de culoarea fildeşului, cu dantelă şi un voal lung, spectaculos.

Citește și:  O cunoscută actriță a dispărut fără urmă. Nimeni nu știe nimic de ea din luna iunie

Nunta a avut loc în aer liber

„Cu lacrimi în ochi ți-am fost alături in toate momentele importante din viața ta, dar azi a fost cu totul și totul special! Te iubesc mai mult decât poți duce și îți doresc ca dragostea sa-ți încălzească mereu sufletul”, i-a transmis Majda, prezentatoarea de la Antena Stars miresei, cu care este bună prietenă.

 

View this post on Instagram

 

#aboutfriendship #aboutlife #aboutlife

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha) on

Diana Dumitrescu și Alin Boroi sunt împreună de trei ani. Actrița a mai fost căsătorită cu Ducu Ion, fiul „mamei telenovelelor”, Ruxandra Ion, de care a divorțat în 2013.

Citește și: