Nuntă surpriză în showbiz! S-au căsătorit după 32 de ani de relație. Evenimentul a avut loc în mare secret

Nuntă surpriză în showbiz! S-au căsătorit după 32 de ani de relație. Evenimentul a avut loc în mare secret

Celebra și talentata prezentatoare TV, Oprah Winfrey,  a reușit să uimească pe toată lumea. Aceasta s-a căsătorit în mare secret cu iubitul ei, Stedman Graham. Cei doi formează un cuplu de 32 de ani, însă abia acum au decis să meargă în fața altarului.

Cei doi s-au căsătorit în mare secret, în casa vedetei din santa Barbara, potrivit revistei New idea. Ei erau logodiți din 1992, însă abia acum au făcut marele pas.

„Nimeni nu se mai aștepta la asta. Stedman și Oprah Winfrey chiar prețuiesc foarte lume dragostea pe care și-o poartă și viața pe care o au împreună și au vrut să împărtășească cu toate lumea acest lucru într-un mod simplu și privat”, a declarat o sursă.

Citeşte şi: Mai sunt trei săptămâni până la botezul fiicei Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, iar îndrăgita vedetă TV și-a surprins fanii cu un nou anunț

Vrea să candideze la alegerile prezidențiale din SUA

Se pare că unul dintre motivele pentru care Oprah a decis să meargă în fața altarului, după atâta timp, este și faptul că ia în calcul să candideze la alegerile prezidențiale din 2020.

Oprah este una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din SUA și este prima femeie de culoare care a primit trofeul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră, la Globurile de Aur. Cu discursul pe care l-a ținut la gala de decernare a premiilor, ce a avut loc, în ianuarie, la Los Angeles, celebra prezentatoare TV a făcut mai multe vedete să izbucnească în lacrimi.

Abuzată sexual în mai multe rânduri, când era o copilă dintr-o familie sărmană, Oprah, o militantă virulentă pentru drepturile femeilor,  a emoţionat audienţa până la lacrimi, la Gală Globurilor de Aur, cu un discurs de 9 minute despre lupta femeilor pentru egalitate şi respect. Printre actrițele care au început să plângă s-a numărat și Angelina Jolie, care trece printr-o perioadă mai dificilă, în urma despărțirii de Brad Pitt și lupta pentru custodia copiilor.

Citeşte şi: