Nunta prințului Harry cu Meghan Markle: Au fost invitați și oameni de rând, necunoscuți. Cine va avea această onoare

nunta printului Harry

Prințul Harry și logodnica sa, americanca Meghan Markle, iși doresc ca, în ziua lor specială, și oamenii de rând, publicul, să simtă că ia parte la această sărbătoare, a transmis Palatul Kensington. Prin urmare, 2.640 de persoane, complet necunoscute celor doi, vor lua parte la evenimentele programate în 19 mai la Castelul Windsor.

'Vor fi momente de amuzant și fericire', care reflectă valorile si personalitățile mirelui și miresei, a declarat un purtător de cuvânt al celor doi.

Cele peste 2.600 de persoane vor avea ocazia să privească sosirea la ceremonie a mirilor, dar și pe cea a nuntașilor. Vor urmări procesiunea, trecerea mirilor în caleașcă și alte etape importante ale ceremoniei.

Oameni de toate vârstele, din toate clasele sociale

Din cei 2.640 de oameni, 1.200 au fost aleși din toate colțurile țării. Harry, în vârstă de 33 de ani, și Meghan, de 36, au cerut ca aceștia să fie din toate clasele sociale, oameni atât tineri, cât și vârstnici, care și-au servit bine comunitățile.

200 de persoane vor reprezenta diferite fundații sau organizații caritabile, cu care Harry și Meghan lucrează îndeaproape. Vor fi prezenți, printre alții, și 100 de elevi de la două școli locale.

Harry și Meghan vor fi căsătoriţi de Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury. Ceremonia de la Capela St. George va fi condusă de David Conner, decan al Windsor. În Capela St. George pot lua parte la slujbe aproximativ 800 de persoane, ceea ce înseamnă că prinţul Harry şi Markle vor avea o nuntă mai intimă decât cea pe care au avut-o ducele şi ducesa de Cambridge, la Westminster Abbey.

După ceremonia de la Capela St. George, începând de la ora 13.00, prinţul Harry şi Meghan Markle vor străbate oraşul Windsor, Berkshire, într-o caleaşcă. Mirii vor străbate o rută din care vor face parte Castle Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk şi care se va încheia la Castelul Windsor.

Cuplul se va întoarce de la Capela St. George la o recepţie pentru invitaţii lor, care va avea loc la St George’s Hall. Seara, prinţul Charles va organiza o recepţie privată pentru cuplu, prieteni apropiaţi şi familie.

Familia regală va suporta cheltuielile pentru nuntă, inclusiv pentru ceremonie, muzică, flori şi recepţie.

Nunta va avea loc la doar o lună după ce ducele şi ducesa de Cambridge vor deveni părinţi pentru cea de-a treia oară.

Foto: Hepta

Vezi și Ce mai face fosta iubită a prințului Harry, cea care trebuia să-i fie mireasă | GALERIE FOTO  dar și Pregătirile pentru nunta lui Harry cu logdnica americancă, pe ultima sută de metri. Pe cine au rugat să le cânte la nuntă

Citește și: