Nuntă de vis în showbizul românesc! Olivia Pãunescu, vedeta Antena 1, a mers în fața altarului! A purtat o rochie superbă

Nuntă de vis în showbizul românesc! Olivia Pãunescu, vedeta Antena 1, a mers în fața altarului! A purtat o rochie superbă

La doar o lună după ce a făcut căsătoria civilă, Olivia Pãunescu,  prezentatoarea  Observator 12 de la Antena 1, a mers în fața altarului alături de alesul ei, iar deveta apre mai fericită ca oricând.

„ Pur şi simplu nu pot sã pun în cuvinte ceea ce am trãit în cea mai frumoasã zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trãit în braţele bãrbatului meu. A fost un moment unic!', a declarat aceasta emoționată.

Alãturi de familie şi de prietenii apropiaţi, Olivia a avut parte de o ceremonie religioasã într-o atmosferã cu totul şi cu totul specialã. Sunt fericitã, sunt împlinitã şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trãiesc. Ne-au fost alãturi oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisã şi care au simţit emoţia noastrã!', a mai spus vedeta.

Foarte atentã la detalii şi pasionatã de croitorie, Olivia a ales ca pentru marele eveniment sã croiascã singurã, în propriul sãu atelier, Orlette, rochiile domnişoarelor de onoare, dar şi pe cele ale mamei, respectiv surorii sale. În ceea ce priveşte rochia sa de mireasã, Olivia a mãrturisit cã modelul ales a fost şi primul pe care a pus ochii. Este prima rochie vãzutã, probatã şi ulterior achiziţionatã! Este fãcutã de un designer italian şi încã din prima clipã am ştiut cã asta va fi rochia mea! La fel s-a întâmplat și cu pantofii. A fost dragoste la prima vedere!', a declarat frumoasa prezentatoare.

Citește și: