Incredibil, dar adevărat! Doi tineri și-au anulat nunta după ce socrul mare a fugit cu soacra mică

socrul mare a fugit cu soacra mica

Doi tineri din Gujarat, India, care erau logodiți și plănuiau nunta încă de acum un an, aceasta fiind programată pentru începutul lunii februarie, au anulat totul, de rușine, după ce tatăl celui care ar fi trebuit să fie mire și mama miresei au fugit împreună.

'Seniorii' îndrăgostiți se știau din copilărie, fuseseră vecini și prieteni și chiar avuseseră o relație în trecut. Însă femeia a ales pe altcineva de soț.

Se pare însă că, peste ani, dragostea lor a reînviat. Totul a culminat cu fuga lor, care a șocat pe toată lumea, mai cu seamă că protagoniștii sunt niște oameni respectabili. Cel care ar fi trebuit să fie socru mare are afaceri în industria de textile și imobiliare. Mai mult, este și politician.

Dispariția ambilor a fost raportată la poliție de către familiile lor. Toată lumea este însă convinsă că cei doi, dispăruți de peste 10 zile, au o aventură.

'Câțiva prieteni de-ai lor ne-au spus că cei doi au fugit împreună și că au mai avut o relație în trecut', a declarat o rudă a mirilor.

Vezi și Nici bine nu s-a căsătorit, că a anulat totul. Al patrulea mariaj al lui Nicolas Cage a durat doar 4 zile! De ce s-a răzgândit

Citește și: