Numai asta să nu faci, ca bărbat, când consoarta naște! VIDEO

barbat lesinat sala nasteri

Când ești un munte de om, cu o statură impunătoare, ești plin de tatuaje și emani încredere în propria persoană, oamenii se așteaptă să te comporți într-un fel. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg.

A demonstrat-o cu vârf și îndesat un bărbat pe nume Ben, în vârstă de 29 de ani, care a ținut morțiș să fie alături de soția lui, Amy, de 23 de ani, în sala de nașteri a unei maternități din Birmingham.

De-a lungul sarcinii iubitei sale, i-a fost alături pas cu pas. Așa cum se întâmplă în unele cazuri, a avut și el pofte (biscuiți și prăjituri), întocmai ca Amy, și chiar a luat în greutate peste 7 kilograme.

Însă odată aflat în sala de nașteri, starea de calm cu care venise înarmat l-a părăsit subit. Într-o secundă își ținea de mână iubita, încurajând-o, iar în următoarea era pe podea, alb ca varul.

sala de nastere

Se întâmpla când contracțiile lui Amy deveniseră foatre dureroase, iar ea simțea că pur și simplu nu va putea naște. Imediat după ce a spus ”Nu pot să o fac”, Ben s-a prelins inconștient pe podea.

barbat lesinat maternitate

Mirată de întorsătura pe care au luat-o lucrurile, Amy a și uitat de contractții, pentru câteva secunde, strigând către personalul medical: ”A leșinat”.

Ben și Amy erau la începutul relației când tânăra a rămas însărcinată. Ieșeau împreună de numai 3 luni. S-au cunoscut la muncă și s-au plăcut instantaneu.

Ben si Amy

Când Amy i-a spus că va deveni tată, ”Ben a fost foarte emoționat, iar asta a fost foarte drăguț pentru mine”, își amintește tânăra.

Însuși Ben se miră de cascada de emoții prin care a trecut și de felul în care acestea l-au schimbat. Mărturisește că, atâta vreme cât Amy a fost însărcinată, devenise, rândul său, atât de sensibil încât nici la televizor nu se putea uita fără să lăcrimeze.

Cei doi sunt acum mândrii părinți ai unei fetițe pe nume Amber-Rose, venită pe lume cu aproape 3 kilograme. Cel mai probabil și ea va râde cu poftă, peste ani, când va afla ce ”curajos” a fost tatăl ei în sala de nașteri.

Vezi și Această femeie nu a știut că e însărcinată până a intrat în travaliu: ”Abdomenul meu era perfect plat”. Iată cum a fost posibil

Citește și: