Nu-ți place să porți căciulă?
Sunt multe doamne și domnișoare în situația ta. Dar, nici sănătatea nu e de neglijat. Așa că, hao mai bine să găsim soluții de stil salvatoare. 

 Dacă nu-ți place să porți căciulă aplează la pălăria din fetru

Ți se pare prea mult, nepotrivită pentru tine, demodată, mult prea clasică, greu de asortat? Nimic mai fals. Pălăria este un accesoriu foarte versatil, se poate purta cu ușurință împreună cu jachetele din stofă ale toamnei, merge de minune cu un fular pufos și voluminos și nu trebuie să-ți faci niciun fel de probleme în ceea ce privește silueta.
Nu știi ce pălărie ți se potrivește? Încearcă-le pe toate. Nu trebuie să-ți scape niciun model. Ideea e că nu trebuie să-ți acopere întreaga frunte până la sprâncene și nu trebuie să simți că-ți sare de pe cap dacă-l ridici să te uiți spre cer. Borul pălăriei nu trebuie să fie foarte mare, ci de mărime medie. Nu confunda imaginea ta cu pălărie din sezonul estival. Atunci te protejai de soare și doreai să fii chic, acum vrei să-ți fie cald și să fii chic.
Ce culoare să alegi? Cea mai comună este pălăria neagră, dar n-ar strica să încerci un gri luminos sau un maro regal. Nici vișiniul burgundiu nu e de lepădat… merită încercat. Nu purta pălăria într-o parte, trasă spre ceafă sau pe ochi. Nu adăuga accesorii pe ea și n-o spăla de mână sau în mașina de spălat.
Accesorizează pălăria cu… mănușile, geanta și botinele. Poart-o cu dezinvoltură și curaj, fii feminină și sofisticată. Întotdeauna există o alternativă pentru ceea ce nu ne place.
Foto: Motivi