Nu sunt vești bune! Anunțul făcut de Ministrul Sănătății despre Mihai Constantinescu. A suferit al doilea stop-cardiorespirator. „Artistul, din păcate, se află…”

mihai constantinescu internat

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut marți noi declarații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu și din păcate, nu sunt vești bune.

Sorina Pintea  a declarat, marți, că prognosticul în cazul cântăreţului Mihai Constantinescu este unul rezervat și că acesta se află în stare gravă. Ea a precizat că artistul a fost internat, luni dimineață, cu stop cardio-respirator, iar aseară a suferit un al doilea stop cardio-respirator.

„Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă', a precizat ministrul, potrivit Agerpres. În cursul nopţii, cântăreţul ar mai fi avut un stop cardiorespirator.

„Se pare că azi-noapte a mai repetat stopul, prognosticul este rezervat, din ceea ce spun medicii', a adăugat Sorina Pintea.

Citește și: