Nu Sarah Jessica Parker trebuia să aibă rolul principal în Sex and the City. Iată care e actrița căreia i s-a oferit rolul, dar a refuzat

Sarah Jessica Parker instagram

Sigur, nu există 'Sex and the City' fără Carrie Bradshaw. Și nici nu ne putem imagina cum ar putea exista Carrie Bradshaw fără Sarah Jessica Parker. Însă nu ea a fost prima opțiune a producătorilor.

Potrivit creatorului serialului, Darren Star, se purtaseră niște discuții cu Sarah Jessica Parker, dar actrița nu știa dacă vrea să facă parte din serial. A fost momentul când rolul principal în serial i-a fost oferit lui Kristin Davis, cea care în final a ajuns să dea viață personajului Charlotte York.

Kristin Davis

Însă penmtru că personajul Carrie Bradshaw era descris ca având 'corpul lui Heather Locklear și mintea lui Dorothy Parker', Kristin a refuzat în cele din urmă.

Actrița, acum în vârstă de 53 de ani, simțea că nu i se potrivește un astfel de personaj. În plus, Carrie fuma, înjura, făcea lucruri care ieșeau din zona de confort a lui Kristin. Ea a fost cea care a decis: 'Carrie fantastică, dar eu sunt Charlotte!'.

Și slavă Domnului că a gândit așa, gândesc probabil milioane de fani ai serialului și ai lui Sarah Jessica Parker.

Vezi și Una dintre actrițele din 'Sex and the city' a adoptat un copil, întocmai ca personajul său

Citește și: