Multe femei consideră că dacă ai bani, poți să ai un corp de vis făcând numeroase tratamente corporale, așa cum obișnuiesc multe vedetă. Însă, Mihaela Rădulescu nu face parte din această categorie de femei. Deși nu duce lipsă de bani, vedeta Pro Tv își menține siluetă cu multă sudoare, dar și cu disciplină.

Nu-și face abonamente la săli de fitness de fițe, ci se antrenează acasă. Fie pe terasă sau în piscină, Miaela își lucrează în fiecare grupă de mușchi cu multă seriozitate.

Nu-i de mirare că arată așa! Ce face și ce mănâncă Mihaela Rădulescu într-o ziSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Se pare că diva de la Monaco preferă să facă  tituși exerciții fizice în piscină pentru a fi mai eficiente, după cum arată cele mai recente imagini cu ea. „Echipată” într-un costum de baie și cu părul prins, dar și cu două gantere Mihaela își execută conștiincioasă exercițiile în piscină. „Aici lucrăm brațe și abdomen. Cu ceva stretching pentru picioare. Lucrez toate grupele de muschi, în apă și pe uscat”, a explicat Mihaela pentru un fan.

 

Mihaela Rădulescu a renunțat definitiv la dulciuri, prăjeli, cafea și alcool și are grijă în fiecare zi să se hirateze. Mai mult, ea nu mănâncă mai mult de trei mese pe zi, iar la gustările dintre mese a renunțat de mult.

„Mănânc de 3 ori pe zi, la ore fixe, fără ronţăieli între mese. De sete, beau apa şi iaurt de băut, dar numai între mese, nu în timpul lor”, a dezvăluit vedeta într-o postare pe Facebook.

„ Îmi fac un masaj cu sare de Himalaya (tip grunjoasă) la picioare, începând de la tălpi şi până la şolduri – stimulează circulaţia şi sistemul limfatic şi, ca bonus, lasă pielea foarte fină”, a mai mărturisit vedeta.

Fanii au lăudat-o imediat pentru ambiția ei, dar și pentru felul în care arată și pentru talie de viespe, fiind de părere că este un exemplu de urmat.

„Arăți excelent. Mihaela!!!! Te  iubim!!!!”, Un frumos exemplu demn de urmat!”, „Ești superba! Te admir de când ai debutat în televiziune, ești extraordinara. Un om minunat și plăcut. Te îmbrățișez cu drag!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

“Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, ca gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de sațietate. Știu sigur că-mi face bine să beau multă apă și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, prețuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrășaminte sau pesticide”, spunea, în trecut, Mihaela Rădulescu

 

Citește și: