În 1981, trupa a lansat LP-ul ”The Visitors”, iar de atunci fanii nu au mai ascultat nicio nouă creație ABBA. Însă, potrivit lui Bjorn Ulvaeus (foto), membru ABBA, dar și compozitor, acest lucru ar putea să se schimbe.

Într-un interviu recent, acesta a dat de înțeles că el și colegii săi – Agnetha Faltskog, Benny Andersson și Frida Lynstad – ar putea lansa un nou album.

După ani de tatonări și refuzuri, cei patru s-au întâlnit în sfârșit și au înregistrat două piese. În ciuda reținerilor inițiale, cei patru s-au simțit atât de bine împreună, încât iau serios în considerare ideea de a înregistra mai multe melodii, sufciiente cât pentru un album.

”Un nou album? Posibil!”, a declarat Bjorn Ulvaeus, în vârstă de 73 de ani.

Turneu futuristic, cu holograme

Dacă un album ABBA ar putea deveni realitate, despre un turneu ”în carne și oase” nici nu poate fi vorba. ”Noi, să cântăm pe scenă, asta nu se va întâmpla. Asta e sigur!”, a spus artistul.

În schimb, va exista un turneu ABBA în 2019, membrii trupei urmând să fie reprezentați pe scenă e holograme.

Până la noul album ABBA, fanii se pot delecta însă cu coverurile după melodiile trupei, interpretate de Cher. Albumul se numește ”Dancing Queen” și include versiuni proprii ale unor piese ca ”SOS”, ”Waterloo” sau ”The winner takes it all”.

Foto: Hepta

Vezi și ABBA revine după 35 de ani cu câteva melodii noi. Urmează și un turneu cu totul original

Citește și: