Augustin Viziru, topit după fiica sa! Ipostaze în care nu l-ai fi văzut niciodată pe ”răul din telenovele”, alături de micuța Maria: ”Prima dată când…”

fetita lui Augustin Viziru

Actorul Augustin Viziru a devenit recent tată de fată și se bucură cu intensitate de fiecare moment. E un părinte dedicat și vrăjit de micuța Maria.

„Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe”, scria Augustin Viziru săptămâna trecută, pe rețelele sociale, în dreptul primelor imagini cu fiica lui.

La 39 de ani devenise părinte. În decurs de câteva zile, Augustin Viziru a început să înțeleagă această nouă postură a sa și s-a conformat. Recent, acesta apostat o fotografie în care-și hrănește cu biberonul fetița.

Maria are ochii închiși, în timp ce tatăl ei are un zâmbet mare și sugestiv pe chip. Sunt clipe unice, care nu se vor mai întoarce niciodată și actorul știe asta.

”Prima oara cand imi da tati sa mananc”, scrie Augustin Viziru pe Instagram, în dreptul imaginii, postând și trei inimioare.

Fanii revarsă către actorul din ”Umbre” un val de aprecieri, remarcând și cât de bine îi seamănă Maria.

În urmă cu cinci zile, actorul a postat un instantaneu cu fiica sa în coșuleț, pe o canapea de curte, postând ți următorul comentariu: ”Prima mea zi la aer curat”.

Iar pe 17 iunie, când Maria a ajuns acasă, de la maternitate, actorul a postat o fotografie în care este văzut pur și simplu contemplându-și fiica, parcă nevenindu-i a crede că e reală.

Vezi și Augustin Viziru a devenit tată! Primele imagini cu micuța. E pur și simplu perfectă! VIDEO

Citește și: