Cele mai recente fotografii cu prințul Louis. E pur și simplu adorabil!

noi fotografii cu printul Louis la muzeu

Londonezii care au fost miercuri la Muzeul Național de Istorie au avut o surpriză de proporții. Printre vizitatori, poate cel mai entuaziast, era chiar prințul Louis, mezinul ducilor de Cambridge, prințul William și Kate.

Acesta nu era însoțit de niciunul dintre celebrii săi părinți, și nici de prințul George sau prințesa Charlotte, aceștia fiind la școală. Era însă ținut de mână de bona lui, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Fotografii cu cei doi au ajuns pe rețelele de socializare, unde fanii familiei regale se miră cât de repede a trecut timpul și ce mare s-a făcut deja Louis.

Într-adevăr, greu de crezut, dar Louis are deja un an. Iar la această vârstă e fascinat de dinozauri, după cum se poate vedea din instantanee.

E îmbrăcat sport, în bleumarin, și încălțat în pantofi sport Nike. Și începe să semene din ce în ce mai bine cu fratele său, prințul George.

Mama prințului, Kate Middleton, e într-un turneu prin țară, iar tatăl e absobit de îndatoririle publice. În lipsa lor, Louis e distrat de bona sa.

Vezi și Cu cine seamănă prințul Louis? Părerile sunt clar împărțite!

Citește și: