Noi fotografii cu Meghan Markle, care n-ar fi trebuit să apară niciodată. Tatăl său a scos artileria grea

noi fotografii cu Meghan markle, din copilarie

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a făcut exact ceea ce fiica sa nu ar fi vrut vreodată. A cotrobăit prin casă și a adus la TV tot ce avea cu și despre fiica sa.

A adus mai multe înregistrări cu aceasta din timpul școlii și probabil toate pozele pe care le are cu fiica sa.

O lume întreagă a putut să o vadă pe Meghan Markle bebeluș și în mai toate etapele vieții sale. Unele fotografii nici nu ar fi trebuit arătate, înfățișând-o pe Meghan foarte sumar îmbrăcată, copil fiind.

Nu în toate imaginile Meghan este susprinsă în cele mai bune ipostaze și cu siguranță soția prințului Harry nu ar fi vrut ca acestea să fie văzute de o lume întreagă.

Thomas Markle, care nu și-a mai văzut fiica de dinainte de nuntă, e de părere că e dreptul său să arate tuturor înregistrări și imagini cu fiica sa și să fie și plătit pentru asta, așa cum s-a întâmplat și de această dată. Cel mai recent interviu al său, prilej cu care au fost arătate înregistrările și imaginile, a fost transmis de Channel 5.

Rămâne de văzut cum va reacționa Meghan, care a plecat până în Canada tocmai în ideea de a nu mai fi în centrul atenției. Nu ar fi exclus chiar să-și dea în judecată tatăl, pentru a pune capăt unor astfel de situații.

Vezi și Înregistrări nemaivăzute cu Meghan Markle, în vremea adolescenței. Thomas Markle continuă să dea din casă

Citește și: