Nimeni din familia regală nu a făcut vreodată așa ceva! Ce a postat pe rețelele sociale arată că are mult curaj. A dezvăluit și boala de care suferă

printesa Eugenie are scolioza

Problemele de sănătate ale membrilor familiei regale sunt de obicei ținute la secret. Prințesa Eugenie e însă atipică. Recent, ea a postat pe o rețea socială o radiografie, care dezvăluie și boala de care suferăȘ scolioză.

Concret, de Ziua Conștientizării Scoliozei, prințesa, care urmează să se căsătorească în toamnă, a postat pe Instagram radiografia coloanei sale vertebrale. În aceasta se vede clar că prințesa a fost operată, iar boala este cât se poate de vizibilă.

Se mai vede însă ceva: inelul de logodnă al prințesei de 28 de ani.

Eugenie și sora sa, Beatrice, sunt fiicele prințului Andrew, unul dintre fiii reginei Elisabeta și ai prințului consort Philip.

Operația, prin care i-au fost introduse mai multe tije metalice, a avut loc când Eugenie avea numai 12 ani, iar prințesa își amintește că persoana care i-a fost cel mai mult alături în acele momente a fost sora ei, Beatrice. Prin urmare Eugenie nu a pierdut ocazia de-ai mulțumi surorii ei. ”Ar fi putuit să aibă un impact major asupra vieții mele și să mă oprească să fac lucrurile pe care le iubesc. Tu m-ai încurajat (…), m-ai ajutat să nu mă las, să trăiesc fără frică”.

În aceeași postare, Eugenie sfătuiște tinerele femei să nu se lase dominate de acest diagnostic și să trăiască asemeni ei, ”fără frică”.

Foto: Hepta

Vezi și Cea mai ghinionistă prințesă. Toate în jurul ei se mărită, numai ea nu. S-a despărțit după 10 ani, iar fostul s-a logodit imediat

Citește și: