Nicușor Untilă, micul artist orb, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi! Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Nicolae” îl ajută în lupta vieţii sale! Nicușor este un tânăr de 17 ani, care s-a născut cu o vedere foarte slabă (vede doar 6% cu ochiul drept, iar cu stângul nu vede deloc). În plus, până la vârstă de 4 ani, nu a mers deloc, din cauza unor probleme ortopedice.

Citește și: Viața micului prinț George, în pericol. Ce se intâmplă la școala unde învață băiețelul regal

Nicușor Untilă, micul artist orb, urmărit de necazuri

Cu toate problemele de sănătate, Nicușor Untilă a fost un copil curajos, ambițios, cu o credință puternică în Dumnezeu, optimist și muncitor. Ba mai mult, a terminat clasa a IX-a la domiciliu, cu media de 9,47. A absolvit cu brio cursurile de vioară și pian. Cânta de la 6 ani, are peste 60 de diplome, 16 trofee și 7 medalii, participând la multe festivaluri din țară, dar și din străînătate (Austria, Lituania, Rusia, Ucraina, Turcia etc.).

Toate aceste rezultate Nicușor Untilă, micul artist orb, le-a obținut prin multă muncă, dar a avut și foarte mult de suferit. Cu 5 ani în urmă, a avut o intervenție chirurgicală, în Turcia, la Spitalul Acibadem din Istanbul; i s-a extras o bucățică din osul soldului și i s-a pus la picior, operația fiind un real succes.

Bucuria nu a durat prea mult, deoarece o altă boală gravă a apărut: insuficientă renală în grad avansat. S-a internat la aceeași clinică, cu mare speranță că își va salva fiul. Din luna martie 2018, a început investigațiile, analizele și consultațiile, iar recomandarea a fost transplantul de rinichi. Partea bună a fost că mama este compatibilă pentru transplant, iar pe 11 mai 2018 s-a făcut transplantul de rinichi.

Apoi totul s-a năruit din nou de la simplă apă de la robinet pe care a băut-o, fiind infectat cu bacteria E. Coli și transportat de urgență la spital în stare gravă. Băiatul trebuie să continue tratamentul, deoarece viață lui este în mare pericol.

Citește și: Gabriela Spanic a vorbit pentru prima dată despre drama prin care a trecut în urmă cu șapte, după ce asistenta ei a otrăvit-o pe ea și fiul ei

Donează pentru Nicușor Untilă, micul artist orb!

Din păcate, părinții au rămas fără bani din cauza sumelor colosale pe care a trebuit să le plătească în acești ani pentru tratament. Nicolae are nevoie de 49.000 de Euro, iar noi suntem marea lui speranța că va învinge!

Asociaţia “Salvează o inimă” a răspuns prompt la strigătul de ajutor al familiei Untilă şi au demarat o campanie de strângere de fonduri pe platforma sa de donaţii – https://salveazaoinima.ro/campaigns/nicolae-untila/, unde peste 1.200 de români au dăruit din puţinul pe care-l au pentru a-l salva pe Nicolae. Până în prezent s-au donat în total aproximativ 19.000 de Euro.

Nicușor Untilă, micul artist orb, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi! banner pentru donații

Nicușor Untilă, micul artist orb, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi! Vezi cum poți face și tu o donație

Donaţiile mai pot fi făcute şi prin SMS, la 8832, cu textul “Nicolae” sau prin transfer bancar în consturile Asociaţiei:  RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Urmărește-l pe Nicușor Untilă, micul artist orb, într-un video emoționant din emisiunea ”Moldova are talent: https://www.youtube.com/watch?v=XzFTFTPeEMY

Citește și:

Sursa foto: Plus Communication