Nicu Alifantis a ajuns să semene perfect cu Arnold Schwarzenegger! Fotografia care nu mai are nevoie de cuvinte. ”Mai am de lucrat la mușchi”

Nicu Alifantis a ajuns să semene perfect cu Arnold Schwarzenegger! Fotografia care nu mai are nevoie de cuvinte. ”Mai am de lucrat la mușchi”

Nicu Alifantis pare și este seriozitatea întruchipată, atunci când este cazul. Însă puțini știu ce simț al umorului fin are și ce om vesel și plin de viață este.

Artistul, care ieri a împlinit 66 de ani, prilej cu care a fost felicitat de nenumărați fani, a postat recent, pe Facebook, o fotografie în care îl imită pe Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 72 de ani.

Cu ceva vreme în urmă, Terminatorul a postat pe rețelele de socializare o fotografie din profil, purtând o pălărie de cowboy, un trabuc în gură și ținându-și în brațe câinele.

Cum și Nicu Alifantis este posesor al unui cățeluș, la care ține ca la ochii din cap, artistul a recreat instantaneul, ținând și el un trabuc între dinți și purtând pălăria regulamentară.

'Mai am de lucrat la mușchi și la câine, restu-i perfect!', a scris el cu umor în dreptul pozelor. 

Ieri, Nicu Alifantis a transmis copiilor de pretutindeni 'La mulți ani'. oferind fanilor și un instantaneu cu nepoții săi. 'La mulți ani tuturor piticilor și juniorilor! Vă iubesc, BuNicu', a scris el simplu pe Facebook.

Cu altă ocazie, în plină izolare, artistul a publicat de asemeni o fotografie cu nepoții săi, scriind alături: 'Când am așa ceva, zău, dacă-mi mai pasă de urâtul din jur!'.

Vezi și Nicu Alifantis, scrisoare deschisă către Mircea Badea: 'Sunt revoltat şi vă somez să vă cereţi scuze'. Răspunsul dat de Mircea Badea

Citește și: