Mamă de tripleți în vârstă de 4 ani și jumătate, și a unui băiat de 7 ani și jumătate, Nicoleta Luciu spune că primește foarte multe întrebări legate de creșterea și alimentația copiilor, despre îngrijire și dezvoltare personală.

„Vor să știe ce facem când copiii sunt bolnavi, mofturoși și își construiesc personalitatea, cum reușim să îi păcălim, cum introducem alimentele și când începem diversificarea. Cum să ne îngrijim acasă, cum să nu ne abatem de la ritualurile noastre de îngrijire atunci când trebuie să ai grijă de copii”.
„Cel mai frumos lucru din lume este să devii mamă. Și cel mai prețios. Nu se compară nimic cu momentul în care afli că ești însărcinată, cu momentul în care îți vezi pentru prima dată copilul, iar perioadele prin care treci, pe cât sunt de frumoase sunt pe atât de pline de întrebări. Toată lumea vine cu sfaturi. Este bine ca fiecare mamă să le adapteze după personalitatea ei și a copilului. Ne vom strânge pe blog cu sfaturi, cu povești, cu experiențe personale și aștept și eu să primesc sfaturi pentru că, nu-i așa, omul cât trăiește învață”, spune Nicoleta Luciu.

Credit foto: PR

De la dieta cu sare amară, la cea cu argilă și băi cu apă minerală

Nicoleta Luciu dezvăluie și care sunt ritualurile ei de înfrumusețare: „Recomand de fiecare dată dietele naturiste. Iarna aceasta am ținut de 3 ori dieta cu sare amară, am mai ținut dieta cu ouă de prepeliță timp de o lună, iar acum țin dieta cu argilă și am început să fac băi cu apă minerală. Lumea mă întreabă în general de ce sufăr. Nu trebuie să te trimită doctorul la genul acesta de tratamente. Apa minerală foarte rece ajută mult musculatura feței, iar efectele de regenerare se întâmplă în timp și sunt spectaculoase.”

Credit foto: PR

Noutăți din viața Nicoletei Luciu, aventuri alături de cei 4 copii și sfaturi din domeniul parenting se vor găsi pe blogul vedetei.

Credit foto: PR