Nicoleta are în continuare mare grijă de ea și apelează la fel de fel de trucuri pentru a-și menține look-ul care a făcut-o celebră. Și-a micșorat sânii, a slăbit mult, iar acum a apelat și la o nouă schimbare de look, iar fanii au fost uimiți când au văzut noile imagini cu ea.

LuciuuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta a renunțat la părul lung și brunet care a consacrat-o și a ales să-și deschidă culoarea părului, optând pentru un arămiu. Transformarea este radicală, iar la prima vedere cu greu își dai seama că este ea.

„O culoare potrivită pentru toamnă ?Doamnelor voi ce culoare ați ales ”, a scris Luciu alături de un filmuleț în care își arată noul look. Ce-i drept, nu-i stă rău deloc, însă schimbarea este destul de șocantă, încât nu am mai văzut-o niciodată așa,iar fanii s-au obișnuit de atâția ani cu ea brunetă.

Cu toate acestea, internauții au lăudat-o pentru curaj și sunt de părere că o prinde noul look.

„Te prinde super”, „O culoare superbă, îți stă super bine…dar tie îți stă bine cu orice pui pe tine. !!! ”, Îți stă superb”, „Zâmbet de copil cu o inimă de mă”, „Wow, orice ce ti-ai face, tot cea mai frumoasă ești”, „Îi e frică soțului că rămâne fără tine de nu te mai lasă la TV”, i-au scris fanii.

Citește și:


Interviu EXCLUSIV Horia Brenciu: ”Sunt mereu vulnerabil”

George Burcea a rupt tăcerea și a spus adevăratul motiv al despărțirii de Andreea Bălan! Să fie asta împăcarea anului?