Nicoleta Luciu, schimbare de look radicală! Cum arată bruneta acum. „Te îmbătrânește!”

Nicoleta Luciu, schimbare de look radicală! Cum arată bruneta acum. „Te îmbătrânește!”

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai dorite vedete din ţara noastră în anii 2000, iar rolurile din telenovelele  „Numai Iubirea', „Lacrimi de iubire' sau „Inimă de țigan' i-au crescut și mai mult notorietatea. În ciuda succesului ei, ea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei. Însă, ea și-a uimit recent fanii cu o nouă schimbare de look.

 

Nicoleta Luciu, în vârstă de 37 de ani, este mama a patru copii, însă cu toate acestea, ea reușește să își facă puțin timp și pentru ea și să se răsfețe pe la saloane. Recent ea a optat pentru o schimbare de look. Deși are un păr superb, brunet și creț, vedeta a decis să-l tundă.

Citește și: Hilaria Baldwin și-a pus soțul, pe Alec Baldwin, la cură de slăbire. A dat jos deja 11 kilograme

Nicoleta Luciu și-a tăiat părul

 

Ea a ales o tunsoare bob, iar pentru a fi în trend și-a făcut și vârfurile roz. Deși mulți fani au lăudat-o pentru alegerea făcut-o, alții au criticat-o, fiind de părere că noua tunsoare o îmbătrânește. „Te îmbătrânește!', „Podoaba femeii este părul… Și abia acum realizezi după ce te -ai tuns', „Ești frumoasă oricum', au scris câțiva fani.

 

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo, în aprilie 2012, după șapte ani de relație. EI au împreună patru copii. Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zsolt Jr., în septembrie 2008. În octombrie 2011, Nicoleta i-a născut pe tripleţii Karoly, Kevin şi Kim.

Citește și: