Mămică a patru copii, foarte vigilentă în ceea ce privește alimentația acestora, Nicoleta Luciu a învățat de la Anca Alungulesei, expert în nutriție și trainer în alimentație raw vegan, să gătească fără foc o pască raw vegan.

Invitat special într-un episod nou din serialul online ”Mademoiselle Coco”, Nicoleta Luciu a recunoscut că supraveghează cu strictețe ca cei mici să se hrănească într-un mod cât mai sănătos. “La copii nu ai voie să faci greșeli”, spune vedeta, astfel încât experiența de a pregăti o pască tradițională într-o variantă sănătoasă, fără zahăr, dar și fără lapte sau ouă, însă extrem de gustoasă a încântat-o foarte mult.

Varianta raw vegan de pască tradițională pentru sărbătorile Paștelui este un desert delicios, care nu se adresează numai copiilor, ci și adulților preocupați să-și îngrijească într-un mod optim sănătatea”, spune expertul în nutriție, Anca Alungulesei.

Din făina de fulgi de ovăz, nuci și migdale hidratate, și îndulcit cu gem de smochine și curmale, Nicoleta Luciu a pregătit aluatul. Anca Alungulesei a pregătit în tot acest timp crema “de brânza” obținută din caju hidratat, turmeric, lapte de caju, fulgi de drojdie inactivă – bogați în vitamina B – zeamă de portocale și lamaie și, de asemenea, stafide.

Am adorat acest moment!” a mărturisit Nicoleta Luciu după ce a putut admira și degusta rezultatul final al experienței culinare pe care a trăit-o în bucătaria raw a lui “Mademoiselle Coco”. Deși a mărturisit chiar de la început că are emoții să gătească alături de o “profesoară” în nutriție sănătoasă, Nicoleta Luciu le-a depășit rapid și a demonstrat că poate găti fără probleme un preparat raw vegan.

Credit foto: PR

Credit foto: PR