Puține femei pot arăta atât de bine în costum de baie! Nu ai ce să-i reproșezi cântăreței!

Puține femei pot arăta atât de bine în costum de baie! Nu ai ce să-i reproșezi cântăreței!

La cei 41 de ani ai săi, Nicole Scherzinger, actriță și cântăreață, este pur și simplu o apariție! Nu-și arată deloc vârsta, iar anii parcă nu au făcut decât să-i adauge sex-appeal.

Vedeta, care se află în prezent la reședința sa din Hawaii, a postat recent mai multe fotografii de la plajă și arată de-a dreptul fenomenal. Și cadrul idilic o ajută, nefăcând decât s-o pună în valoare.

O siluetă de sirenă, mușchi tonifiați, o piele fără cusur, un zâmbet perfect, un costum de baie minuscul… Totul e la locul lui. Nici cel mai cârcotaș dintre cârcotași nu ar avea ce să-i reproșeze.

Zilele trecute, vedeta, fostă componentă a trupei Pussycat Dolls, nu a sărbătorit doar Ziua Americii, ci și ziua ei de naștere, prilej cu care s-a lăsat imortalizată, pozele fiind apoi postate pe rețelele de socializare. Iar comentariile au arătat că a luat decizia bună, complimentele venind din toate direcțiile.

Vezi și O vedetă curajoasă! S-a pozat în costum de baie, chiar dacă admite că are 'celulită și pișcături': „Sunt imperfecta, sunt normala, un om obisnuit…'

Citește și: