Surpriză totală! Nicole Kidman va deveni bunică în curând!

Nicole Kidman va deveni bunica

Actrița Nicole Kidman va deveni bunică în curând, fiica ei adoptată, Isabella, dorind ca, la rândul ei, să ofere unui copil șansa pe care a avut-o ea. Aceasta și soțul ei sunt în curs de finalizare a actelor pentru a înfia un copil.

Iar în tot acest proces le este alături Nicole Kidman, în vârstă de 50 de ani. În anii 90, ea și soțul ei, actorul Tom Cruise, au înfiat doi copii: pe Isabella, acum în vârstă de 25 de ani, designer, și pe Connor. Acum, Isabella vrea să-și arate recunoștința, făcând și ea același gest pentru un copil orfan.

Și-a ajutat fiica să-și ia un apartament de cinci dormitoare

Nu doar că având această experiență în spate iși poate ajuta fiica în întocmirea actelor pentru adopție, dar Nicole Kidman chiar le-a plătit, fiicei sale și soțului ei, Max Parker, ore de terapie pentru a intra mai ușor în postura de părinți pentru un copil înfiat, și chiar i-a ajutat cu bani pentru a-și cumpăra un apartament mai mare, cu cinci dormitoare.

După ce a adoptat cei doi copii, Nicole Kidman a mai devenit mamă de două ori, alături de noul ei soț, cântărețul de country Keith Urban. Cei doi au împreună două fetițe, Sunday Rose, de 9 ani, și Faith Margaret, de 7 ani.

Deși e mamă pentru patru copii, actrița declara la un moment dat că și-ar fi dorit mai mulți copii. 'Mi-aș fi dorit mai mulți copii, probabil încă doi sau trei. Bunica mea a născut-o pe mama când avea 49 de ani', a spus ea.

Foto: Hepta

Vezi și Nicole Kidman, aspru citicată: A uitat complet de copiii adoptați

Citește și: