Beneficiul neașteptat pe care i l-a adus lui Nicole Kidman căsătoria cu Tom Cruise

Nicole Kidman si Tom Cruise

Într-unul dintre rarele momente în care a vorbit despre căsătoria cu Tom Cruise, primul ei soț, Nicole Kidman a declarat că aceasta i-a adus și ceva la care nu se aștepta: protecție. Faptul că era căsătorită cu un om important la Hollywood a salvat-o de la a fi hărțuită sexual.

Actrița în vârstă de 51 de ani, care acum e căsătorită cu cântărețul de country Keith Urban, l-a luat de soț pe Tom Cruise, cu cinci ani mai vârstnic, în 1990. Pentru că nu au putut avea copii, au înfiat doi: pe Isabella, de 25 de ani, și Connor, de 23 de ani.

'Evit să vorbesc despre faptul că m-am căsătorit la 22 de ani cu Tom Cruise, pentru că acum sunt măritată cu marea mea iubire, Keith Urban, și pare aproape lipsit de respect. M-am căsătorit foarte tânără și asta mi-a adus protecție.

M-am căsătorit din dragoste, dar faptul că era măritată cu un om extrem de puternic m-a ajutat să nu fiu hărțuită sexual', a explicat actrița.

Odată cu despărțirea din 2001, atunci când ea avea 32 – 33 de ani, a fost nevoită să se maturizeze brusc, pentru că nu mai avea în spatele ei un bărbat puternic, care să o protejeze.

Actrița a dat de înțeles că a avut și ea momente când a fost hărțuită sexual, dar nu vrea să le facă publice pentru a-și proteja copiii: pe Sunday, de 10 ani, și pe Faith, de 7 ani. Pentru liniștea familiei ei, care contează cel mai mult, australianca a decis să nu povestească presei despre ele.

Vezi și Nicole Kidman recunoaște: 'Am o sexualitate extrem de puternică!'

Citește și: