Nicole Kidman a purtat cea mai neobișnuită rochie la Critics’ Choice Awards. Revelație sau eșec total?

Nicole Kidman la Critics’ Choice Awards

Nu multe femei ar îndrăzni să apară pe covorul roșu cu rochia pe care a îmbrăcat-o recent Nicole Kidman, la gala Critics Choice Awards, desfășurată în Santa Monica, SUA.

Nicole Kidman, în vârstă de 51 de ani, a călcat mândră într-o rochie care, în cazul unei femei mai corpolente, ar fi însemnat eșecul pe covorul roșu. Cum însă Nicole Kidman a fost mereu o femeie cu talia trasă prin inel, ținuta a avantajat-o și a atras toate privirile.

Rochia a fost una în alb și negru, la care actrița a purtat o poșetă de asemeni interesantă, neagră și pătrată. Ținuta a fost accesorizată cu pantofi negri cu vârf ascuțit și brățări pe o singură mână.

A fost o ținută Armani simplă, asimetrică, care rafinatei Nicole i s-a potrivit mănușă. Actrița a avut un machiaj natural și părul lăsat liber, prins lejer doar în părți, cu niște clame.

De altfel, ținutele în alb și negru au fost preferate în acest an la gală. Așa ceva a purtat și Julia Roberts, care a îmbrăcat o rochie cu pantaloni. Multe vedete au optat însă pentru ținute monocrome. Printre acestea s-au aflat Lady Gaga, Emily Blunt, Chrissy Teigen și nu numai.

Vezi și Nadia Comăneci a făcut senzație pe covorul roșu, la Globurile de Aur

Citește și: