Cine l-a convins pe Johnny Depp să se apuce de actorie. S-a întâmplat în timpul unei partide de Monopoly

Nicolas Cage l-a convins pe Johnny Depp sa joace

Se poate spune că talentul (de neconetstat) al actorului Johnny Depp a fost descoperit de un alt mare actor, Nicolas Cage.

Starul din 'Knowing' a povestit recent și cum s-a întâmplat totul. Cei doi, prieteni pe atunci, Nicolas Cage deja actor, iar Johnny Depp muzician aspirant, jucau Monopoly. Cage ăși amintește că Depp era într-un moment al vieții destuld e dificil, când vindea pixuri pentru a trăi.

Atunci, Cage i-a sugerat să încerce actoria. 'Eram prieteni buni și jucam Monopoly, el câștiga, eu l-am privit și l-am întrebat <>. El voia să fie muzician în acea vreme și mi-a răspuns: <>.

I-am spus: <>. Așa că l-am trimis să se întâlnească cu agentul meu', a povestit Nicolas Cage.

Mai mult, i-a închiriat locul în care el stătea, într-o clădire veche din Hollywood.

'Agentul l-a trimis la prima sa probă, care era pentru A Nightmare on Elm Street. A obținut rolul. De obicei, nu se întâmplă să ai succes peste noapte. Dar în cazul lui Johynny Depp s-a întâmplat', a mai povestit Cage.

Depp, starul francizei 'Pirații din Caraibe', și-a continuat ascensiunea fulminantă, devenind unul dintre cei mai apreciați actori. Nu a uitat însă nici de vechea lui pasiune muzica. Și în prezent cântă, el fiind membru al trupei Hollywood Vampires.

Vezi și Așa și-au cheltuit primele salarii vedetele: Mașini de spălat, pantofi, laptop sau casă pentru mama. Ce-au făcut cu banii Brad Pitt, Jennifer Lopez, Johnny Depp sau Nicole Kidman

Citește și: