Nici bine nu s-a căsătorit, că a anulat totul. Al patrulea mariaj al lui Nicolas Cage a durat doar 4 zile! De ce s-a răzgândit

Nicolas Cage a anulat a patra casatorie dupa 4 zile

La patru zile de când s-a căsătorit, actorul Nicolas Cage a anulat mariajul cu Erika Koike,. de profesie make-up artist. Actorul a avut o revelație, dându-și seama că tânăra lângă care dorea să-și petreacă restul zilelor era interesată doar de banii lui.

Ce doi erau împreună din aprilie 2018, iar în weekend s-au căsătorit, făcând și nunta în Las Vegas.

Martorii spun că actorul de 55 de ani era băut în momentul în care s-a căsătorit.

La Starea Civilă, Erika a fost auzită de martori spunând: 'Iubitule, nu-ți cer să facem asta! (să ne căsătorim – n. ed.)'. Tot martorii spun că cei doi au făcut atâtea scene, încât au fost duși într-o altă cameră. Actorul a fost auzit țipând: 'O să-mi ia toți banii!' și 'fostul ei e un drogat, fostul ei e un drogat'.

La fel ca și Nicolas, Erika, în vârstă de 34 de ani, a mai fost căsătorită. Cât despre actor, acesta a mai fost căsătorit de trei ori, întâi cu actrița Patricia Arquette, în perioada 1995 – 2001, apoi cu Lisa Marie Presley, în 2002, divorțând în același an, și în final cu Alice Kim, în 2004. Cu cea din urmă are și un băiat, Kal-El. De aceasta a divorțat în 2016, după 12 ani de mariaj.

Starul mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, dintr-o relație anterioară cu actrița Christina Fulton.

Vezi și La 55 de ani, Nicolas Cage se însoară din nou. Cine este aleasa lui

Citește și: