Nicolai Tand și Adi Hădean au gătit pentru președintele Franței

Nicolai Tand și Adi Hădean au gătit pentru președintele Franței

La invitația premierului Dacian Cioloș, cunoscuții chefi Nicolai Tand și Adi Hădean au gătit pentru delegația franceză condusă de președintele Franței, Francois Hollande.

 

Nicolai Tand, simpaticul StarChef de la Antena Stars, și Adi Hădean, un alt chef celebru în țara noastră, au pregătit un meniu din produse de sezon 100% românești. Totuși, au avut grijă ca specialitățile să fie interpretate în stilul bucătăriei franceze.

S-a indeplinit un vis

A fost o experiență intensă, de care m-am bucurat enorm. Vă spun sincer, acum câțiva ani, când am ajuns la Paris și lucram ca șofer pe ambulanță, dacă cineva îmi spunea că într-o zi voi găti pentru premierul României și pentru președintele Franței, i-aș fi spus în mod clar că e nebun!

Visurile chiar devin realitate atunci când muncești și ești serios. M-am bucurat să pot găti cu produse românești și să pot vorbi despre câte lucruri faine are țara asta', a declarat Nicolai Tand. Acesta poate fi văzut în emisunea pe care o prezintă la Antena Stars, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 17.00.

Credit foto: Antena 1 (arhiva personală)