Nici ele nu sunt perfecte. Iată vedetele de la Hollywood pline de celulită

Nici ele nu sunt perfecte. Iată vedetele de la Hollywood pline de celulită

Vedetele de la Hollywood arată mereu impecabil pe covorul roșu, afișând siluete de invidiat și picioare perfect tonifiate. Deși acestea se laudă că mănâncă cât mai sănătos ca să aibă un corp tras prin inel, că fac mult sport și apelează la fel de fel de terapii costisitoare și nutriționiști pentru a dobândi un corp de invidiat, celulita le dă și lor bătăi de cap. Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber în imaginile cu ele ce nu au fost retușate în photoshop.

 

Chiar daca pare greu de crezut, celulita nu le ocolește nici pe cele mai sexy vedete. Deși acestea investesc o grămadă de bani, energie și timp pentru a avea apariții de neuitat și ca să atragă admirația celor din jur, banala piele cu aspect de coaja de portocală și-a pus amprenta și pe picioarele și posterioarelor celor mai frumoase vedete de la Hollywood.

Celulita este asociată, în mod greșit doar persoanelor plinuțe,  însă pozele de mai jos demonstrează că aceasta face ravagii și printre cele cu siluete  de invidiat. Vezi mai jos  galerie foto cu câteva dintre vedetele pe care celulita nu le-a iertat, indiferent de trucurile la care au apelat acestea ca să scape de ea.

Iată vedetele de la Hollywood pline de celulită

Citește și: